Efter en ganska lång båtresa kom vi äntligen fram till ön Langkawi, som ligger en ganska bra bit norrut om den tidigare ön vi var på.
Langkawi ska enligt alla broschyrer osv vara ett litet paradis. Ett ställe där malayer gärna åker på semester.

Vi insåg ganska snabbt att det var det också, lagom mycket trafik och lagom mycket folk. Och en hel del backpackers.
Lokalbefolkningen här är otroligt avslappnade och trevliga.

Vi letade runt efter ett lagom billigt hotell med AC, det fanns några olika att välja på. Vissa låg typ 20 meter från vattnet, på själva stranden alltså.
Vi fastnade iaf på ett ställe som heter Swiss In, 2 veckor gammalt Guesthouse. Vi betalar vars 70 kr per natt och har då ett rum med AC och TV. På stället bor det även minst 10-15 andra svenskar.

Dagarna här på ön har vi änsålänge fördrivit genom att ta det lugnt, och hänga på stranden. Förövrigt är där typ mer folk på Lomma Beach under lågsäsong än vad där är på denna stranden. Där är lite aktiviteter som Waterskiing, Wakeboarding, Jetskiing och Paragliding på stranden.
Igårkväll blev vi sjukt sugna på att prova på jetskiing, tidigare på dagen och kollat lite med folket där vilken maskin som var roligast att köra, enligt uppgift fanns det en st 900cc och resten var 700cc. Jag var jävligt noga med att jag skulle ha den stora modellen när jag skulle köra. Tydligen var det så att den stora modellen var den enda man kunde gasa på så mycket med så att den snurrade runt, precis som en bakhjulsdriven bil kan göra i en sväng. Vilket jag märkte senare!
Jag och Max hoppade iaf på våra maskiner och körde mot solnedgången (kl var typ halv 8 på kvällen.)
Under den kommande halvtimmen hade vi båda otroligt roligt, jetski var definitivt något av det roligaste jag någonsin kört!
Och självklart lyckades jag bli avkastad av min 3 gånger, pga att jag gasade för mycket i svängar osv. Men det gjorde inte körningen mindre rolig, snarare tvärtom.
Jag har fortfarande en bild av Max i huvudet när han kommer i 5000km/h förbi mig med en röd solnedgång i bakgrunden. Så nära romantiskt det kan bli
Vi träffade på en hel hög svenskar senare, och satt med dom på hotellet och drack lite alkoholhaltiga drycker. (förövrigt kostar en öl här mellan 1 och 3 kronor) Pga att ön är någon form av Taxfree zone, så är öl, sprit och cigaretter enormt billigt.
Vi tar antagligen och hyr en bil ganska snart och tar oss runt lite på ön, finns en del roliga saker här.