Efter en otroligt dryg bussresa är vi nu framme i Krabi. Bussresan tog ungefär 5 timmar. Bussen var otroligt fin, men vad spelar det för roll när de spelar asiatisk kareokemusikvideor på jättehög volym.. Ovanpå det körde busschauffören som en idiot, vilket vi iofs hade förväntat oss.

Vi bor iaf på ett hotell i krabi city, lite tillfälligt tills vi vet vart nästa mål blir.
Idag tog vi en tur till Railay Beach, vart man måste ta sig med båt. För det går tydligen inte att ta sig dit på något annat sätt. Vi åkte dit med en dansk kille som vi träffade igårkväll.
Redan sedan innan visste vi att Railay skulle vara ett litet paradis för klättrare, så vi hade väl en liten avsikt att prova på det.

För en lagom summa pengar fick vi en halvdagsklättring med utrustning som behövdes osv. Jag fann klättring otroligt roligt, vilket jag misstänkte att jag skulle tycka. Och bergen där var väldigt trevliga.
Det högsta punkten vi nådde var 30 meter ofanför marken, vilket var riktigt imponerande.

Tyvärr var Railay Beach precis så överbefolkat som vi hade förväntat oss. Men självklart är det så pga en anledning. Där är otroligt vackert. Oftast är hela ställets hotell fullbokade under högsäsong.

Just nu har jag inte en aning om vart vi ska ta oss härnäst, men det löser sig alltid på något sätt!