Ytterliggare några dagar har gått på Koh Tao, vi har fortfarande inga direkta planer på att ta oss härifrån. Tyvärr börjar det kännas lite tomt på folk nu när fullmoon partyt närmar sig, många åker till ön koh panghan och bor där. (vilket är ön där fullmoonpartyt är som störst)
Annat tecken på att det börjar närma sig är att ett stort militärfartyg har lagt till en bit utanför våran ö. Och som jag har förstått det på en dykinstruktör så brukar soldaterna gå iland och hjälpa polisen under fullmoonpartyt, men änsålänge har jag inte sett till någon militär här på ön. Så det kan mycket väl vara en bluff.

De senaste dagarna har vi inte hittat på så värst mycket, en hel del tid har spenderats på stranden. Eller vid poolen.
Jag tog även mitt första fundive för 2 dagar sedan, vilket innebär att man åker ut med en Divemaster och dyker. Alltså att man inte dyker för utbildningens skull utan bara för att det är kul. Vi hade riktigt bra väder så det var väldigt trevligt.
Mot slutet på det andra dyket så såg jag att folk började titta upp emot ytan, självklart följde jag strömmen och gjorde precis likadant. Där uppe såg jag en sköldpadda som precis tog ett andetag vid ytan för att sedan simma ner mot botten. Den var kanske knappt en meter bred, så alltså en av de stora sköldpaddorna på det dykstället. Halvvägs ner till botten mötte jag upp med den iaf, och simmade med den ner till botten. Jag var inte mer än 1 meter ifrån den skulle jag tippa på.
Man ska väl skatta sig lite lycklig om man får se sköldpaddor här, eftersom det i princip bara finns några stycken. Och att simma med den så nära är såklart ännu bättre.
Det var iaf ett härligt avslut på mitt 11:e dyk.

Igår så tog jag och fångade lite film med kameran, för att försöka spegla en dag här på ön. Resultatet blev inte så himla roligt. Men det blev en film av det iaf
Om vi får lust och ork så kanske vi fixar ihop en lite bättre film någon annan gång.

Tog lite bilder med Max kamera, där ni bland annat kommer få se killen med thailands tråkigaste jobb, han gick och sopade på stranden.