Nu har jag kommit hem ifrån resan jag och Big Björn genomfört under helgen. Allting gick enligt planerna, och vi hade väl vädret med oss får jag säga. Det blåste å ena sidan ganska mycket, men heldre det än att det regnar.
För att summera helgen så började vi med att köra ifrån Big Björns crib vid ungefär 19:00, vi var framme i Linköping ungefär 23:02. Väl där fick vi tag på Caroline och Ebba, som vi hade bokat in en övernattning hos.
Vi lämnade av våra saker hemma hos Caroline för att sedan gå ut en runda och titta på stan. Efter en liten stund tog vi oss hem för att sova en stund. Jag och Big Björn spenderade natten i en 110-säng i vars en sovsäck. Mycket mysigt var det
Dagen efter gick vi en fotorunda i Linköping, vi stannade bland annat vid ett litet vattenfall.
På eftermiddagen blev vi tipsade av min kusin Annika att vi skulle åka ner till Omberg och Stocklyckehamn vid vättern. Vi satte oss i princip direkt i bilen och satte kurs ditåt.
Där fanns det en hel del intressant natur att fotografera, skogen runt omkring var mycket fin.
Vi körde även in om en klosterruin, den låg inte särskilt långt därifrån.
Jag får anse att det var en mycket lyckat fotorunda, alltid kul med nya platser att fotografera.

På kvällen tackade vi Caroline för sällskapet samt övernattningen och åkte ner till Annika, Markus och lilla Emelie för att övernatta där. På kvällen blev vi bjudna på god mat vilket var mycket efterlängtat.
Nästa dag åkte vi ut i skogen kring Kolstad för att se om vi kunde hitta något roligt att fotografera, Markus vår guide hade även med sig sin kamera.
Nu känner jag att jag har skrivit tillräckligt här, så ni får titta på bilderna!

Värt att tilläggas är att min dator återigen har gått isönder (!)
Så jag är tillbaka på den gamla långsamma med dålig skärm. Förhoppningsvis får jag den andra fixad snart..